Karin har tabt 80 kg.

Jeg hedder Karin er 45 år.

I alt den tid jeg kan huske har jeg været overvægtig. Da jeg var midt i tyverne prøvede jeg første gang at lægge min kost om. 

 

Da var min vægt 140 kg. Det hjalp, men jeg havde svært ved at tabe mig.

Min historie med Sense

Da jeg var 39 kontaktede jeg en kost vejleder da jeg syntes, jeg havde det skidt. Min krop opførte sig underligt. Det hjalp ikke -Vægten stod stille- kostvejlederen syntes jeg skulle søge læge. Det viste sig at jeg havde for lavt stofskifte. Året er 2011. Jeg vejede omkring de 85 kg. Jeg havde i årenes løb lykkedes med at tabe 55 kg.


Nu begyndte en helt anden livsstil med medicin der ikke havde den helt rigtige effekt på mig. Jeg havde store problemer med at få min mave til at fungere. Jeg turde næsten ikke spise.

Jeg hørte om Sensekost Hos Birgit gennem en arbejdskollega og den 31. oktober 2016 meldte jeg mig til kostvejledning Hos Birgit. Birgit fortalte mig at jeg spiste for magert (for lidt fedt) Jeg fik for lidt protein og lidt for meget kulhydrat.

Det har jeg fået styr på nu. Jeg har lært at lave lækkert mad. Får en masse gode råd og ideer. Lært nogle søde mennesker at kende. en STOR Tak til Jane Riis, og Birgit, samt min søde tålmodige kæreste. Det har ikke altid været nemt at bo sammen med mig.


I dag den 29 juli 2017 vejer jeg 58,5 kg De sidste 10 kg, som er de sværeste har jeg tabt på Sense. Mit samlede vægttab er nu oppe på mere end 80 kg.

NB. Min kæreste syntes lige jeg skal nævne, at jeg i mange år har gået i fitnesscenter. Hvor jeg løb og styrketrænede. Det stoppede jeg med pga. kombinationsbehandling af mit lave stofskifte. Nu cykler jeg og går ture, samt tager en tur i svømmehal en gang imellem og det funger godt sammen med Sense kost

Også en stor tak til Suzy Wengel, hun er bare genial.

TAK