Lisette Tabt 36 kg.

Søndergade 53C - 8783 Hornsyld

Ny livsstil:

Spis dig sund og glad

med Sense, lækker mad med hjerte og fornuft!

Åbent for alle:

Mandag fra 13.00 til 19.00

Onsdag fra 10.00 til 19.00


Eller efter aftale   -   Mobil: 40 81 89 94

Lisette Christensen har tabt 36 kg.

Lisette Christensen har fået et bedre liv, efter hun er begyndt at følge principperne i Sense


Et bedre liv, en bedre livsstil og et bedre helbred. Det er hvad Lisette Christensen har oplevet og opnået, efter hun i august 2015 begyndte af følge principperne i Sense.


Lisette Christensen, 46 år, bor i Åstrup nær Hornsyld, og hun fortæller, at Sense har betydet utroligt meget for hende og givet hende et bedre liv.


- Jeg har været overvægtig det meste af mit liv, prøvet et hav af forskellige kure – men ingen har nogensinde været holdbar. De har været svære at forene med et almindeligt familieliv og de har haft det samme udfald bagefter. Kiloene kommer igen…


- På et tidspunkt begyndte jeg at få problemer med mine ben, jeg fik åreknuder og en blodprop i det ene ben, og jeg blev ordineret støttestrømper hos min læge.


Lisette begyndte på endnu en ny slankekur, men det gav ikke resultat.


Så det store skilt

En aften i august 2015 kørte hun gennem Hornsyld og så et stort skilt med Sense.


- Jeg gik på nettet, da jeg kom hjem, og læste om, hvad Sense er. Jeg så nogle videoer og tænkte, gad vide om det kan passe.


- Dagen efter ringede jeg til Sense-konsulent Birgit Therkildsen i Hornsyld, og vi fik en god snak. Vi aftalte, at jeg skulle komme forbi og starte et forløb.


Herefter fulgte Lisette undervisningen en gang om ugen og lagde sin kost om.


- Det gik hurtigt med mit vægttab, og jeg fik det meget bedre. Før jul kunne jeg lægge støttestrømperne på hylden og jeg havde ikke længere uro i mine ben om natten. Til jul havde jeg tabt 22 kilo.


Simpelt og enkelt

For Lisette er det af kæmpe betydning, at denne livsstilsændring er foreneligt med et almindeligt liv.


- Det er simpelthen fantastisk. Man skal ikke måle, veje, tælle og holde regnskab. Det er så simpelt, og man kan forene sig med de mennesker, der står bag én med råd og vejledning. De har jo siddet i samme båd og ved, hvad det drejer sig om.


Har tabt 36 kilo

Lisette har ikke dyrket nogen form for motion undervejs.


- Jeg har ikke rigtigt tiden til det, men har dog forsøgt mig med et medlemskab i et fitnesscenter, men det er ikke blevet til så meget. Det er kosten, der har gjort udfaldet.


- Jeg går stadig hos Birgit, hvor jeg har fået enorm opbakning. Jeg har tabt 36 kilo, og jeg mangler stadig at tabe 10 kilo.


- Jeg tror så meget på det her, og jeg er ikke færdig med at tabe mig. Med den store opbakning, jeg får af Birgit og de andre, der går hos hende, skal det nok lykkes, siger Lisette.


2017

 Birgit Therkildsen - Sense Hos Birgit, Søndergade 53C+D, 8783 Hornsyld - Mailadresse: hosbirgit@hos-birgit.dk