Hvad er Zinzino?

zinzino-ip-images-product-content-balanceoil-plus-grapefruit-lemon-lime-surrounding-fruit

Med Zinzino er kvalitet første prioritet og man går altid efter at levere de bedste, mest avancerede og skræddersyede produkter fra den nyeste videnskab indenfor kosttilskud. Der bruges aktive næringsstoffer fra kosten til at bekæmpe ubalancer, opstået pga. vores moderne livsstil.

Køb din Balance Olie Her!

zinzino-ip-images-product-isolated-health-protocol

Bedre sundhed starter med bedre balance – både i vores celler, vores tarme og vores immunsystem. Sundhedsprotokollen i Zinzino, der starter med en unik test, afbalancerer, genopbygger og styrker kroppen nænsomt, så dine muligheder for at leve et mere sundt og lykkeligt liv øges.

Info om BalanceOil

zinzino-ip-images-balancetest

Find ud af hvad dit balanceforhold er med en Balance test og brug derefter BalanceOil for at forbedre forholdet mellem omega-6 og omega-3.

Meld dig til et foredrag om BalanceOil eller snak med Birgit

Send en sms til 40 81 89 94 eller en mail til hosbirgit@hos-birgit.dk

Se under arrangementer hvornår næste foredrag er eller skriv hvornår du kan og få en aftale med Birgit.

Min historie med Zinzino

IMG_8853

Birgit har selv været bruger af sundhedsprotokollens kosttilskud fra Zinzino siden 2017 og frem til i dag. Dette har haft en gavnlig indvirkning på hendes sundhedsmæssige udfordringer og samtidig været en stor hjælp til en sundere livsstil. I forløbet med Zinzino har Birgit samtidig suget en masse viden og uddannelse til sig, som gør det muligt for hende, at hjælpe dig til bedre sundhed. Hun rådgiver og vejleder i forståelsen og brugen af produkterne fra Zinzino og har således allerede nu hjulpet adskillige hundrede personer i bedre balance med deres sundhed.